Poeten, hjärnkirurgen och den notoriska gnällkärringen Jonas Omar tänker till om sexualundervisning

juni 2, 2009 at 2:02 e m (Uncategorized)


Akta så att det inte börjar lukta bränt, Jonas!

“Resultatet av ett halvt sekels sexualsocialt experimenterade, från 1968-åren och framåt, är inte uppmuntrande. Statistik visar att många svenska flickor någon gång haft sex mot sin vilja och att debutåldern sjunker.”

Ja, vet du vad Jonas, här har vi nånting som vi kan tacka alla våra invällda musslor för, alltså sådana som dig själv. Snart nog på daglig basis får många unga tjejer uppleva just sex mot sin vilja, och inte sällan är det kroknäsor inblandade, ofta i flock med alfa-hannen pådrivande. Påfallande ofta har dessa kära kroknäsor ofta en förkärlek för lammkött dessutom. Vad kan nu detta bero på? Att den perfekte mannen gifte sig med en 6-årig brud, började gnida sin pillesnopp mot henne två år senare, för att slutligen fullborda äktenskapet vid 9 års ålder? Är det denna allahs kärlek du vill dela med dig till oss svenskar kanske, Jonas?

“I islam, liksom inom de stora kristna samfunden, är sexualiteten förbehållen äktenskapet. Sex innanför äktenskapet ses som ett gott ting, en källa till njutning, glädje och fördjupad kärlek mellan makarna. Alla sexuella relationer utanför äktenskapet hålls dock för syndiga.”

Duktig ponke, kan sin kitman kan han också den lille spjuvern! Så varför inte berätta resten också, som att det är tillåtet att ingå tillfälliga äktenskap och därmed skapa ett kryphål för laglig prostitution a la sharia? Eller att kuffarna, dom otrogna hundarna är undantagna från denna regel. “Råkade” du bara glömma att nämna detta, Jonas?

“Jag tror att muslimer skulle välkomna en mångsidigare sexualundervisning, där avhåll-samhet, äktenskap och trohet skulle kunna diskuteras fritt ifrån sekulära fördomar och där religiösa åsikter ges samma legitimitet och tyngd som andra.”

Och vem skall stå för den undervisningen då, tycker du? Den legitimerade imamen kanske? Som berättar för barnen att änglarna tittar på när dom fullbordar sin akt och antecknar eventuellt syndfulla tankar? Det har aldrig fallit dig in att det kanske vore dags att lämna 600-talet och ta plats i det 21:a århundradet istället?

“Studier visar också att sexualliberalismen i Sverige inte lett till några framsteg. Könssjukdomarna ökar, aborterna ökar, den psykiska ohälsan ökar, ensamheten ökar, skilsmässor ökar. Dessa fakta antyder att man snarare borde revidera sexualundervisningen i skolorna än förstärka dess negativa drag och tvinga den på andra.”
Ja du, dom ökande könssjukdomarna står våra kära invällare för, tack vare att det tydligen är kränkande för deras personliga integritet att testa dem redan vid gränskontrollen. Jag förstår dock att du vill insinuera att det är svennebananerna som står för denna ökning. Den psykoska ohälsan låg förmodligen länge ganska konstant. Ett problem var att politikerna stängde ned dom stora mentalsjukhusen för snart 20 år sedan och lämnade dom sjuka åt sitt öde, vilket ledde till hemlöshet och missbruk för många av dom. Till detta har sedermera tillkommit invällare som tagit med sig sin psykiska ohälsa hemifrån till Sverige. Detta ser vi i form av ökande våld och kriminalitet. Sedan snackar du om påtvingande. Du glömmer dock att nämna att det är ju just vad du också vill göra d v s tvinga på oss en förlegad sexualmoral från det 7:e århundradets arabiska halvö. Vill du också inrätta en speciell moral-polis som i Saudiarabien som åker omkring och kollar sina medborgare?

Läs resten av hans gnäll på Newsmill:
http://www.newsmill.se/artikel/2009/06/01/sexualundervisningen-ar-propaganda-promiskuitet

Så vad vill då denne raketingenjör tala om för oss? Jo, att vårt land som byggts upp under många generationers vedermödor och svett, inte duger åt honom och hans fina musslor. Nu vill han korrigera våra misstag och se till så att även den dumme svennen börjar leva i allahs tukt och förmaning. Kyskt skall det vara. Kyskt så in i helvete. Annars är det ju inget som inte lite vinande ox-piskor och lite stenkastning kan bota. Är månne våra brandbilar och ambulanser alldeles för lösaktiga? Enbart dom visaste av mullor kan väl veta detta, antar jag. Snart skall det ju börja kuksmidas så det står härliga till i den svenska sjukvården och snart följer säkert även den kvinnliga varianten med, snart på ett sjukhus nära dig. Visst är det tur att högcivilisationen från MÖ med all sitt bagage har kommit för att frälsa oss. Annars hade vi väl fortfarande levt i grottor och utstött guttarala läten, om inte våra kära mussle-invällare kommit till vår hjälp och byggt upp vårt samhälle från grunden, då hade vi fortfarande levt med våra barbariska seder, som han 32-dels negern uttryckte det. Oj då, nu tyckte ni väl jag uttryckte mig en aning rasistiskt eller hur? Awwww schucks, cry me a fuckin’ river!

Annonser

5 kommentarer

 1. A-mannen said,

  Vi lägger ihop till en enkelbiljett på ett containerfartyg till Saudiarabien där alla sandnegrer kan leva som de lär.Förutom då att de konsumerar porrfilm och köper västerländska varor som de är fullständigt okunniga att producera själva.

 2. smileth said,

  Du har en hejdlös stil Robin, men detta var ett mycket bra inlägg! Hoppas du ursäktar en lång och som jag hoppas en kunskapsbärande kommentar. Annars får du hojta om jag förpestar din blogg!

  Kraven på sex och det vi ser idag har inte så mycket med den sexuella friheten att göra, som med synen på kvinnan som sexuellt objekt och vad kvinnan ska stå till tjänst med. Parallellt med den så kallade frigörelsen av kvinnan gjorde man hennes sexualitet fri genom att släppa porren fri och uppmuntra prostitutionen och alla gränser skulle bort, även barnen skulle nu få delta i sexhandlingar på sina egna villkor, men det röstades tack och lov ner. Kvinnor fick en ny roll, slampans, men det var knappast det som kvinnorörelsen hade som avsikt med sin frihetstanke!

  Och som du säger, invandringen har verkligen skadat unga svenska kvinnor idag, det är också de vuxna männen som ser ner på oss vuxna kvinnor också. Det är en vedervärdig repressiv kvinnosyn man kommer med och bara ska straffa svenska flickor och kvinnor för, precis som man straffar sina egna kvinnor. Kvinnor är och förblir deras egendom, vare sig de är här i Sverige, eller i Mellanöstern, uppenbarligen!

  Vad ska Jonas ta sig till med med alla föräktenskapliga historier som finns i Mellanöstern, gillar han sharialagens hantering av ”problematiken” som du skriver?

  Sexdebutåldern har inte sjunkit så drastiskt, jag vet att muslimer använder sig av denna argumentation väldigt ofta. Men om man ser närmare på källan till deras så kallade information så stämmer det inte. Just nu orkar jag inte läsa hans inlägg på Newsmill då får jag förmodligen anfall, men jag har som sagt haft en diskussion med Sara Mohammad och andra muslimska företrädare, samt att Sabuni har spridit detta påstående i flera debattartiklar om tvångsundersökningar av alla i Sverige boendeflickors underliv i jakt på könsstympning, och då sagt att de flesta har sex ändå innan femton så det är okej att ha gynkontroller i skolornas högstadium då barn blir ”byxmyndiga”. En ren osaklig argumentation som hon och de andra kom och kommer undan med, jag fattar inte det! Men det är kanske det som herr Omar svamlar om.

  Han är knappast trovärdig då man vet vilken grund han står på, en mycket ojämställd syn på kvinnan som en underkastad varelse, även inom äktenskapet! Så nej, nej, bort med islams syn på sexualitet. Vi måste värna den frihet kvinnor har, men sluta att missbruka sexualiteten!

 3. robinshadowes said,

  Hej Smileth! Kul att du gillar det. Är personligen inte speciellt förtjust i porr och under dom tio år jag haft internet varit inne på porrsida en, högst två gånger och då räknar jag inte dom oavsiktliga tillfällen jag av misstag klickat på fel länk. För bara 7-10 år sedan var ju pop-ups ett stort problem innan det började komma bättre blockerare. Dessutom upplever jag att porren blivit både värre och råare sedan min ungdom på 70-talet. Vill minnas att minna jämnåriga kamrater drog iväg en på en eller två av dom s k danska gladlustporr-filmerna, Mazurka på sängkanten och vad dom nu mer hette. Vet i fan om dagens ungdomar ens skulle räkna det som porr idag med tanke på den skit dom växt upp med. Såg Taken på dvd förra veckan. Liam Neeson spelade en pensionerad CIA-agent som får sin 17-åriga dotter bortrövad av en albansk trafficking-liga. Det första dom gör när dom kidnappat en flicka är att spruta dom fulla med heroin så att dom blir lättkontrollerade. Nu var ju detta bara en film och han var ju som f d agent ovanligt lämpad att ta hand om saken själv, något de flesta inte kan. Förmodligen är verkligenheten sju resor värre än någon Hollywood-film kan porträttera. Så att fastna i porrträsket är förmodligen inte så kul men det är det nog inte att hamna i islam-träsket heller. Som pest och kolera som man säger. Dock tror jag att vi västerlänningar har lättare för att hantera porr och sex-problemet än islam där de flesta verkar stå handfallna och bara jamsar med allt musslorna säger. Därför ser jag islam som ett större problem även om jag inte förringar den andra sidan av myntet heller.

 4. smileth said,

  Nej, kvinnor brukas och missbrukas på så många sätt. Islam är knappast fritt från missbruk av kvinnors sexualitet, men man gömmer undan och separerar kvinnan från horan.

  Ja, visst, sexslaveriet är stort i Mellanöstern och förresten i alla Menaländer. Både trafficking och den lokala kvinnan som utsätts. Det skulle jag kunna skriva i evighet om! Hur flickor som våldtas automatiskt tvingas att bli prostituterade, de är så lågt stående efter våldtäkten. Och denna kvinnosyn får vi med invandringen in och jag undrar var det ska sluta!

  I Sverige och i väst ska alla vara slampor enligt en viss syn på kvinnans plats. Det skadar unga människor, likaväl som islams repressiva syn. Pojkmottagningarna är nedringda av unga män som inte orkar mer sex, de är porr-och sexskadade innan de ens ska till att bilda familj. Och livrädda för kvinnan eftersom hon är omättlig.

  Det är verkligen olika sidor av myntet och det är rent bedrövligt att man ska ”bota” ett land med ett förtryck av samma kaliber, som muslimer vill. Kvinnor är så farliga att de måste svepas in, annars går mannen bärsärk. Det är sanslöst att sexneurotiker styr vår värld med sina idéer.

  Nåja!

 5. Kvinnor i Eurabia « Varjager’s Weblog said,

  […] Poeten, hjärnkirurgen och den notoriska gnällkärringen Jonas Omar tänker till om sexualundervis… Raketforskarhögskolan […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: